Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Wijnpakket bestellen

Onze wijnpakket bestelservice

Als u voor 16.00 uur bestelt, kunnen wij de volgende dag uw wijnpakket bezorgen. Bij bestellingen vanaf € 150, - bezorgen wij uw wijnpakketten zelfs kosteloos door het hele land. Heeft u de komende tijd verschillende gelegenheden waarvoor u een wijnpakket wilt laten bezorgen? Dit kunt u eenvoudig plannen door de gewenste bezorgdata bij uw bestelling door te geven. Wij bezorgen uw wijnpakketten dan op de door u aangegeven datum.

Een wijnpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig

Een wijnpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Kies uw wijnpakket uit ons ruime assortiment met wijnpakketten en voeg direct een persoonlijke boodschap toe. Indien u vervolgens van maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur besteld dan wordt het wijnpakket de volgende dag in heel Nederland bezorgd.

Een wijnpakket bestellen kan eenvoudig en snel online

Deze website, Wijnpakketten-Bezorgen.nl, is een onderdeel van Wijnpakketten-Kopen.nl en richt zich op de online verkoop van wijnpakketten. Onze wijnpakketten kunt u online bestellen en zijn uitermate geschikt als geschenk voor relaties, personeel, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Wij bezorgen het door u bestelde wijnpakket door heel Nederland.

Een lekker wijnpakket bestellen?

Wijnpakketten-Bezorgen.nl is onderdeel van de online wijnwinkel van Nederland. Bij ons bestelt u snel en eenvoudig de mooiste wijnpakketten uit een groot aantal verschillende traditionele wijnlanden. Zodra wij uw wijnpakket bestelling hebben ontvangen gaan wij het wijnpakket voor u klaar maken en bezorgen.

Wijnpakketten om online te bestellen

Naar boven