Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Wijnpakket

Een kaartje geeft uw wijnpakket een persoonlijke touch!

Schrijf uw persoonlijke tekst met een groet, wens of felicitatie op het GRATIS bedankkaartje wat wij voor u aan het wijnpakket kunnen toevoegen. U geeft eenvoudigweg online uw tekst door en Wijnpakketten-Bezorgen.nl stuurt een leuk kaartje met uw wijnpakket mee. Een kaartje geeft uw wijnpakket een persoonlijke touch!

Wij zorgen dat het wijnpakket wordt bezorgd op het adres van uw keuze!

Wanneer u bij ons een wijnpakket koopt die u graag cadeau wilt geven, kunt u deze, indien gewenst, direct naar uw relatie, vrienden of kennissen sturen. Geef tijdens het bestelproces aan naar welk adres het wijnpakket verstuurd moet worden. Het mooi verpakte wijnpakket zal bij de ontvanger zeker in de smaak vallen. De factuur van het wijnpakket kunt u vanuit uw account downloaden.

Laat het wijnpakket bezorgen wanneer het u uitkomt

Wij kunnen ieder wijnpakket die u besteld ook bezorgen op de door u gewenste datum! Kies eenvoudig online voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw wijnpakket wordt bezorgd. Wij zorgen voor de rest!

Wijnpakketten-Bezorgen.nl: Als u op zoek bent naar een wijnpakket!

In de online winkel van Wijnpakketten-Bezorgen.nl kun je op elk moment, zeven dagen per week terecht om een wijnpakket te kopen. In onze wijnwinkel verkopen wij prachtige rode en witte wijnen, sprankelende champagne en Prosecco in een ruim aanbod van meer dan 100 wijnpakketten uit zeven wijnlanden. U kunt voor het mooiste wijnpakket uit Argentinië, Chili, Spanje, Italië, Frankrijk,  Zuid-Afrika en Australië bij ons terecht. Een wijnpakketis er voor ieder budget, bestel snel en eenvoudig online uw favoriete wijnpakket en profiteer daarbij van een snelle levering aan huis.

Zeg het met een wijnpakket!

Wilt u iemand op een bijzondere manier bedanken? Even stilstaan bij een verjaardag van een vriend of vriendin of een collega succes wensen bij een volgende stap in zijn of haar carrière? Een wijnpakket is uitermate geschikt als geschenk voor relaties, personeel, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag het door u bestelde wijnpakket door heel Nederland. Een makkelijke én feestelijke manier om iemand te verrassen.

Onze wijnpakket top 10:

Naar boven